Back - 10/09/2020 - FRIDAY SIGN UP FOR WEIGHT ROOM

Time Details Name
5:30am - 6:15am 45 min.  Jason O’daniel 
5:30am - 6:15am 45 min.  Sadayuki “greg” Kansaku 
5:30am - 6:15am 45 min.  Sign Up
5:30am - 6:15am 45 min.  Sign Up
6:15am - 7:00am 45 min.  Brad Ryan 
6:15am - 7:00am 45 min.  Jason O’daniel 
6:15am - 7:00am 45 min.  Sign Up
6:15am - 7:00am 45 min.  Sign Up
7:00am - 7:45am 45 min.  Alex Goodman 
7:00am - 7:45am 45 min.  Sign Up
7:00am - 7:45am 45 min.  Sign Up
7:00am - 7:45am 45 min.  Sign Up
7:45am - 8:30am 45 min.  Sign Up
7:45am - 8:30am 45 min.  Sign Up
7:45am - 8:30am 45 min.  Sign Up
7:45am - 8:30am 45 min.  Sign Up
8:30am - 9:15am 45 min.  Jessica Whitehead 
8:30am - 9:15am 45 min.  Sign Up
8:30am - 9:15am 45 min.  Sign Up
8:30am - 9:15am 45 min.  Sign Up
9:15am - 10:00am 45 min.  Alex King 
9:15am - 10:00am 45 min.  Beau Peterson 
9:15am - 10:00am 45 min.  Sign Up
9:15am - 10:00am 45 min.  Sign Up
9:15am - 10:00am 45 min.  Sign Up
10:00am - 10:45am 45 min.  Beau Peterson 
10:00am - 10:45am 45 min.  Doug Van Gorder 
10:00am - 10:45am 45 min.  Samuel Bass 
10:00am - 10:45am 45 min.  Sign Up
10:00am - 10:45am 45 min.  Sign Up
10:45am - 11:30am 45 min.  Beau Peterson 
10:45am - 11:30am 45 min.  David Lyttge 
10:45am - 11:30am 45 min.  Doug Van Gorder 
10:45am - 11:30am 45 min.  Nathan Lyttge 

For questions or comments please contact the event coordinator - Rec Center